Yuran Ketidakaktifan Akaun Olymp Trade

Yuran Ketidakaktifan Akaun Olymp Trade
Kawal selia operasi bukan perdagangan dan dasar KYC/AML Olymp Trade merizab hak syarikat untuk mengenakan yuran dorman untuk tempoh tidak aktif akaun pengguna yang lama. Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci tentang syarat ini dalam Soalan Lazim ini. Peraturan operasi bukan dagangan dan dasar KYC/AML Olymp Trade merizabkan hak syarikat untuk mengenakan yuran dorman untuk tempoh tidak aktif akaun pengguna yang lama. Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci tentang syarat ini dalam Soalan Lazim ini.


Adakah saya akan dikenakan yuran ketidakaktifan?

Jika anda adalah pengguna aktif platform kami, akaun anda tidak akan dikenakan bayaran. Yuran hanya dikenakan kepada pelanggan yang tidak membuat dagangan pada akaun sebenar atau menjalankan operasi bukan dagangan (aktiviti deposit atau pengeluaran) selama 180 hari.


Berapakah jumlah yuran langganan?

Ia $10 (sepuluh dolar AS) sebulan atau jumlah yang sama dalam mata wang lain jika mata wang akaun pengguna bukan USD.


Berapa kerapkah yuran langganan dikenakan?

Yuran langganan dinilai sekali sebulan jika pengguna kekal tidak aktif.


Adakah Akaun Tidak Aktif Akan Pergi ke Baki Negatif Jika Tidak Cukup Dana?

Jika tiada dana pada akaun pengguna Tidak Aktif, bayaran ini tidak akan dikenakan.


Tiada dana sebenar dalam akaun saya tetapi saya mempunyai bonus deposit di dalamnya. Apakah yang akan berlaku kepada bonus saya?

Bonus deposit akan dibatalkan sepenuhnya jika tiada dana sebenar dalam akaun pelanggan atau jumlah dana tidak mencukupi untuk membayar yuran bulanan.


Dokumen undang-undang manakah yang menyatakan syarat untuk caj yuran langganan?

Perenggan 3.5 Peraturan operasi bukan perdagangan dan dasar KYC/AML menyatakan perkara berikut:

“Jika Pelanggan Syarikat tidak menjalankan sebarang operasi di Terminal Perdagangan, yang membawa kepada perubahan dalam Baki Akaun Pelanggan selama 6 bulan, Syarikat berhak untuk mengenakan yuran langganan (komisen) untuk menyediakan akses kepada Terminal Perdagangan. Amaun dan prosedur untuk mengenakan yuran langganan ditentukan oleh Syarikat mengikut budi bicaranya.” (lihat Peraturan).


Adakah saya perlu Membayar Yuran jika Saya Hanya Membuat Satu Transaksi dalam Enam Bulan?

Sehingga tempoh 180 hari yang dinyatakan telah berlalu sejak transaksi terakhir anda. Akaun anda tidak termasuk dalam peraturan yang ditentukan.


Bagaimanakah yuran langganan akan dikenakan jika saya mempunyai beberapa akaun?

Jika pelanggan mempunyai beberapa akaun, yang semuanya tidak aktif selama 180 hari atau lebih, hanya satu daripada mereka akan dikenakan yuran langganan. Yuran langganan akan ditolak daripada baki pada setiap bulan sehingga sekurang-kurangnya satu dagangan dibuat pada salah satu akaun sebenar atau satu operasi deposit/pengeluaran bukan dagangan dijalankan.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!