Olymp Trade Malay

Leverage 1: 500 Broker Dagangan Olymp Trade dengan MetaTrader 4 (MT4)
Tutorial

Leverage 1: 500 Broker Dagangan Olymp Trade dengan MetaTrader 4 (MT4)

Olymp Trade berusaha untuk mewujudkan keadaan yang paling baik untuk pelanggannya menggunakan bukan sahaja platform Olymp Trade tetapi juga MetaTrader4. Ini adalah MT4 yang sering disebut oleh pedagang kami sebagai titik permulaan mereka kerana fungsi program yang sangat pelbagai. Kami terus mengembangkan sokongan untuk MetaTrader 4, dan baru-baru ini telah mengambil beberapa langkah penting untuk menjadikan penggunaan platform lebih menguntungkan dan selesa. Dalam artikel ini, kami akan menghuraikan langkah-langkah ini dan mengingatkan anda tentang beberapa ciri menarik MetaTrader 4.
Cara Mengeluarkan Wang dari Olymp Trade
Tutorial

Cara Mengeluarkan Wang dari Olymp Trade

Platform Olymp Trade berusaha untuk memenuhi standard kualiti tertinggi dalam menjalankan transaksi kewangan. Lebih-lebih lagi, kami memastikannya ringkas dan telus. Kadar pengeluaran dana telah meningkat sepuluh kali ganda sejak syarikat ini ditubuhkan. Hari ini, lebih daripada 90% permintaan diproses dalam satu hari perdagangan. Namun, peniaga sering mempunyai pertanyaan mengenai proses pengeluaran dana: sistem pembayaran mana yang tersedia di wilayah mereka atau bagaimana mereka dapat mempercepat pengeluaran. Untuk artikel ini, kami mengumpulkan soalan yang paling kerap diajukan.
Bagaimana untuk Berdagang Crypto di Olymp Trade? Membeli dan Menyimpan Cryptocurrency anda
Tutorial

Bagaimana untuk Berdagang Crypto di Olymp Trade? Membeli dan Menyimpan Cryptocurrency anda

Cryptocurrency tidak begitu popular pada masa lalu. Tidak ada yang tahu tentang mereka sehingga beberapa tahun yang lalu. Tetapi pada suatu ketika, keberadaan mereka menjadi terang dan menakluki dunia kewangan. Pada masa kini, permodalan pasaran cryptocurrency bernilai ratusan juta dolar. Ramai orang hari ini memperdagangkan cryptocurrency di laman web seperti Binance, menambang dan memindahkannya dengan lebih mudah berbanding beberapa tahun yang lalu. Pemimpin utama di antara cryptos adalah Bitcoin, yang pertumbuhan berterusannya dapat dilihat dari tahun 2009. Anda akan menemui banyak pelbagai cryptocurrency yang terdapat di pasaran hari ini. Apa yang kebanyakan mereka miliki adalah kenyataan bahawa rangkaian mereka didasarkan pada teknologi blockchain. Teknologi seperti itu adalah perisai terhadap perubahan mundur tanpa persetujuan rangkaian. Satu lagi kesamaan cryptos adalah bahawa setiap orang dapat menggunakannya secara global untuk pembelian, pembayaran, spekulasi, perlombongan dan sebarang transaksi perdagangan lain. Ciri penting cryptocurrency adalah digital. Untuk membeli kripto anda boleh menggunakan mata wang tetap. Olymp Trade telah banyak membantu orang mengembangkan perdagangan kripto dan terdapat pelbagai jenis kripto yang tersedia di platform ini.
Cara Membuka Akaun Demo di Olymp Trade
Tutorial

Cara Membuka Akaun Demo di Olymp Trade

Akaun demo di platform secara teknikal dan fungsional adalah salinan lengkap akaun dagangan langsung, kecuali bahawa pelanggan berdagang dengan menggunakan dana maya. Aset, sebut harga, petunjuk perdagangan dan isyarat adalah sama. Oleh itu, akaun demo adalah kaedah latihan yang sangat baik, menguji semua jenis strategi perdagangan, dan mengembangkan kemahiran pengurusan wang. Ini adalah alat yang sempurna untuk membantu anda membuat langkah pertama dalam perdagangan, melihat cara kerjanya, dan belajar bagaimana berniaga. Pedagang yang maju dapat mempraktikkan pelbagai strategi perdagangan tanpa mempertaruhkan wang mereka sendiri.
Cara Menghubungi Olymp Trade Support
Tutorial

Cara Menghubungi Olymp Trade Support

Ada soalan perdagangan dan memerlukan bantuan profesional? Tidak faham bagaimana salah satu carta anda berfungsi? Atau mungkin anda mempunyai soalan deposit / pengeluaran. Apa pun alasannya, semua pelanggan menghadapi soalan, masalah, dan rasa ingin tahu umum mengenai perdagangan. Nasib baik, Olymp Trade telah melindungi anda tanpa mengira apa keperluan individu anda. Berikut adalah panduan ringkas di mana anda dapat mencari jawapan untuk soalan anda. Mengapa anda memerlukan panduan? Oleh kerana terdapat banyak jenis pertanyaan dan Olymp Trade mempunyai sumber yang diperuntukkan khas untuk membuat anda berada di landasan dan kembali melakukan apa yang anda mahukan - berniaga. Sekiranya anda mempunyai masalah, penting untuk memahami bidang kepakaran dari mana jawapannya akan datang. Olymp Trade mempunyai banyak sumber termasuk Soalan Lazim, sembang dalam talian, halaman pendidikan / latihan, blog, webinar langsung dan saluran YouTube, e-mel, penganalisis peribadi, dan juga panggilan telefon langsung di talian hotline kami. Jadi, kami akan menggariskan apa itu setiap sumber dan bagaimana ia dapat membantu anda.