Leveraj 1:500 Olymp Trade Broker Dagangan dengan MetaTrader 4 (MT4)

Leveraj 1:500 Olymp Trade Broker Dagangan dengan MetaTrader 4 (MT4)
Olymp Trade berusaha untuk mewujudkan keadaan yang paling baik untuk pelanggannya menggunakan bukan sahaja platform Olymp Trade tetapi juga MetaTrader4. MT4 inilah yang sering dirujuk oleh pedagang kami sebagai titik pertumbuhan permulaan mereka kerana fungsi program yang sangat pelbagai.

Kami terus membangunkan sokongan untuk MetaTrader 4, dan baru-baru ini telah mengambil beberapa langkah penting untuk menjadikan penggunaan platform lebih menguntungkan dan selesa. Dalam artikel ini kami akan menghuraikan langkah-langkah ini dan mengingatkan anda tentang beberapa ciri menarik MetaTrader 4.


Halaman Utama

Berita ini akan berguna kepada mereka yang berfikir sama ada untuk memilih MetaTrader 4 sebagai platform utama. Kami telah mereka bentuk semula halaman utama untuk menjadikan maklumat lebih jelas dan lebih tersusun.

Dengan pergi ke metatrader.olymptrade.com, anda kini boleh segera mengetahui tentang semua faedah utama platform dan membuka akaun.


Tingkatkan Leverage

Nilai leverage maksimum untuk akaun Standard dan ECN telah meningkat kepada x500. Ini bermakna setiap $1 yang anda laburkan akan membawa anda keuntungan sebanyak $500 jika perdagangan berjaya.

Biar kami mengingatkan anda bahawa pedagang boleh memilih nilai leveraj yang akan mereka gunakan. Terdapat 8 pilihan yang tersedia — daripada x1 hingga x500.
Leveraj 1:500 Olymp Trade Broker Dagangan dengan MetaTrader 4 (MT4)

Perubahan untuk Akaun ECN

ECN ialah rangkaian elektronik yang digunakan untuk pelaksanaan pesanan. Jenis akaun ini menawarkan spread yang ketat (bermula dari mata sifar) dan komisen yang sangat kecil untuk membuka dagangan. Deposit minimum untuk ECN ialah $200.

Istilah sedemikian benar-benar menguntungkan untuk perdagangan, terutamanya jika leveragenya tinggi. Pedagang yang paling berjaya dalam syarikat memilih jenis akaun ini.

Jika anda ingin menikmati apa-apa gaya perdagangan, terutamanya scalping, dan tidak terlepas detik yang menguntungkan kerana saiz komisen — buka akaun ECN. Dengan cara ini anda akan menyertai "kelab" pedagang yang membuat keputusan yang betul.

Pasangan Mata Wang Baharu

Kami telah menambah pasangan mata wang AUD/CAD dan USD/HUF pada senarai aset MetaTrader 4.
  • AUD/CAD ialah kadar pertukaran dolar Australia berbanding dolar Kanada.
  • USD/HUF ialah kadar pertukaran dolar AS berbanding Forint Hungaria.
Mengapa aset ini? Kemeruapan adalah sebabnya. Sebut harga aset ini berubah dengan agak intensif, yang berfaedah untuk pedagang jangka pendek.


Ingat Faedah MT4 +

Salah satu kelebihan utama MetaTrader 4 ialah terdapat beberapa versi yang boleh anda gunakan: aplikasi lengkap untuk Windows dan MacOS, terminal web, serta versi mudah alih untuk Android dan iOS.

Kami mengesyorkan anda menguasai versi desktop penuh dari awal lagi. Dalam versi ini anda boleh memantau banyak carta secara serentak, menambah penunjuk baharu dan juga menggunakan robot.

Pautan Berguna

Baca ulasan kami tentang faedah MT4.

Jika anda mempunyai sebarang soalan, pergi ke halaman Soalan Lazim .
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!