Leverage 1: 500 Broker Dagangan Olymp Trade dengan MetaTrader 4 (MT4)

Leverage 1: 500 Broker Dagangan Olymp Trade dengan MetaTrader 4 (MT4)
Olymp Trade berusaha untuk mewujudkan keadaan yang paling baik untuk pelanggannya menggunakan bukan sahaja platform Olymp Trade tetapi juga MetaTrader4. Ini adalah MT4 yang sering disebut oleh pedagang kami sebagai titik permulaan mereka kerana fungsi program yang sangat pelbagai.

Kami terus mengembangkan sokongan untuk MetaTrader 4, dan baru-baru ini telah mengambil beberapa langkah penting untuk menjadikan penggunaan platform lebih menguntungkan dan selesa. Dalam artikel ini, kami akan menghuraikan langkah-langkah ini dan mengingatkan anda tentang beberapa ciri menarik MetaTrader 4.


Halaman Utama

Berita ini akan berguna bagi mereka yang berfikir sama ada memilih MetaTrader 4 sebagai platform utama. Kami telah merancang semula halaman utama untuk menjadikan maklumat lebih jelas dan tersusun dengan lebih baik.

Dengan pergi ke metatrader.olymptrade.com, anda kini dapat mengetahui semua faedah utama platform dengan segera dan membuka akaun.


Tingkatkan Leverage

Nilai leverage maksimum untuk akaun Standard dan ECN telah meningkat kepada x500. Ini bermaksud bahawa setiap $ 1 yang anda laburkan akan membawa anda keuntungan sebanyak $ 500 jika perdagangan berjaya.

Biarkan kami mengingatkan anda bahawa peniaga boleh memilih nilai leverage yang akan mereka gunakan. Terdapat 8 pilihan yang ada - dari x1 hingga x500.
Leverage 1: 500 Broker Dagangan Olymp Trade dengan MetaTrader 4 (MT4)

Perubahan untuk Akaun ECN

ECN adalah rangkaian elektronik yang digunakan untuk pelaksanaan pesanan. Jenis akaun ini menawarkan spread yang ketat (bermula dari titik sifar) dan komisen yang sangat kecil untuk membuka perdagangan. Deposit minimum untuk ECN ialah $ 200.

Syarat seperti itu benar-benar menguntungkan untuk perdagangan, terutamanya jika leverage tinggi. Pedagang syarikat yang paling berjaya memilih jenis akaun ini.

Sekiranya anda ingin menikmati gaya perdagangan apa pun, terutama scalping, dan tidak melewatkan saat-saat menguntungkan kerana ukuran komisen - buka akaun ECN. Dengan cara ini anda akan bergabung dengan "kelab" peniaga yang membuat keputusan yang tepat.
 

Pasangan Mata Wang Baru

Kami telah menambahkan pasangan mata wang AUD / CAD dan USD / HUF ke senarai aset MetaTrader 4.
  • AUD / CAD adalah kadar pertukaran dolar Australia berbanding dolar Kanada.
  • USD / HUF adalah kadar pertukaran dolar AS berbanding dengan forint Hungary.
Mengapa aset ini? Turun naik adalah sebabnya. Harga aset ini berubah secara intensif, yang menguntungkan bagi peniaga jangka pendek.


Ingat Manfaat MT4 +

Salah satu kelebihan utama MetaTrader 4 adalah terdapat beberapa versi yang dapat anda gunakan: aplikasi lengkap untuk Windows dan MacOS, terminal web, serta versi mudah alih untuk Android dan iOS.

Kami mengesyorkan agar anda menguasai versi desktop sepenuhnya sejak awal. Dalam versi ini anda dapat memantau banyak carta secara serentak, menambah petunjuk baru dan bahkan menggunakan robot.

Pautan Berguna

Baca ulasan kami mengenai faedah MT4.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, pergi ke halaman Soalan Lazim .
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!