Cara menggunakan pengurusan wang anti-martingale di Olymp Trade

Cara menggunakan pengurusan wang anti-martingale di Olymp Trade

Terdapat banyak cara untuk berdagang pada platform Olymp Trade. Terdapat juga banyak strategi untuk dipilih. Dan untuk membantu anda memperoleh keuntungan yang konsisten, anda harus membangunkan strategi yang baik. Cadangan saya untuk hari ini ialah kaedah perdagangan anti-martingale.

Anda mungkin pernah mendengar tentang strategi pengurusan wang Martingale. Seperti namanya, kaedah anti-martingale adalah sesuatu yang bertentangan. Mari lihat bagaimana ia berfungsi.

Pengenalan kepada pengurusan wang anti-martingale

Strategi Martingale memerlukan anda meningkatkan jumlah yang dilaburkan setiap kali anda mengalami kerugian. Sebaliknya, apabila anda menang, anda mengurangkan jumlah wang yang dilaburkan dalam perdagangan seterusnya.

Sekarang, saya telah mengatakan bahawa strategi hari ini agak bertentangan dengan sistem Martingale. Di sini, dalam kes kehilangan perdagangan, anda mengurangkan jumlah yang dilaburkan sebanyak separuh dan anda menggandakannya apabila transaksi sebelumnya adalah yang menang.

Cara menggunakan pengurusan wang anti-martingale di Olymp Trade
Strategi anti-martingale dianggap kurang berisiko berbanding dengan sistem Martingale. Walau bagaimanapun, ia mungkin akan membawa anda keuntungan yang lebih rendah sedikit daripada Martingale.

Cara menggunakan strategi anti-martingale di Olymp Trade

Anda boleh berjaya memperdagangkan dagangan masa tetap pada platform Olymp Trade dengan sistem anti-martingale. Cukup ikuti beberapa peraturan.

Tentukan jumlah pelaburan awal. Sebagai contoh, mari kita mulakan pada $10.

Menganalisis pasaran dan meramalkan pergerakan harga pada masa hadapan. Masukkan kedudukan dalam arah yang diramalkan.

Apa yang berlaku jika anda kalah? Anda hanya perlu menyediakan diri anda untuk transaksi seterusnya dengan jumlah pelaburan dalam saiz $5.

Sekali lagi, perhatikan pasaran dan buka transaksi mengikut arah berdasarkan analisis anda.

Pada masa tamat tempoh, anda melihat transaksi anda telah menang. Kali seterusnya, anda harus menggandakan jumlah yang anda masukkan pada perdagangan. Dalam kes kami, anda harus melabur $10.

Dagangan ketiga anda hilang, jadi anda mengurangkan jumlah pelaburan sekali lagi kepada $5.

Selepas menjalankan analisis, anda membuka kedudukan ke arah yang dikehendaki, dan apabila tamat tempoh, anda mendapati ia adalah keputusan yang baik. Jadi sekarang, anda perlu menggandakan jumlahnya.

Anda melabur $10 dalam perdagangan kelima. Awak menang. Anda gandakan modal lagi.

Kali ini anda kehilangan $20. Anda separuh daripada saiz dagangan dengan setiap kerugian jadi anda harus meletakkan $10 dalam transaksi seterusnya.

Apabila anda menang, anda menggandakan jumlah pelaburan. Jadi laburkan $20 dalam transaksi kelapan.

Anda berjaya lagi. Gandakan saiz dagangan kepada $40.

Satu lagi kejayaan. Kali ini anda boleh melabur sebanyak $80.

Sekarang, lihat meja di bawah. Anda boleh melihat jumlah keuntungan anda di sana. Ia ialah $96.

Cara menggunakan pengurusan wang anti-martingale di Olymp Trade
10 perdagangan berturut-turut dengan anti-martingale digunakanStrategi anti-martingale akan membawa anda keuntungan yang agak besar apabila kebanyakan dagangan menang. Tetapi tiada siapa yang boleh menjamin ia akan berlaku setiap masa. Keadaan dalam pasaran tidak stabil jadi keputusan boleh berbeza pada setiap sesi. Walau bagaimanapun, sistem anti-martingale membolehkan anda mengekalkan modal anda.

Ini sering dianggap sebagai peraturan emas perdagangan bahawa keupayaan untuk dapat mengekalkan baki anda dalam akaun adalah lebih penting daripada membuat keuntungan. Anda tidak boleh mendapat keuntungan apabila anda kehilangan modal anda.

Cara menggunakan pengurusan wang anti-martingale di Olymp Trade
Ringkasan

Wang dalam akaun anda sangat berharga. Anda harus menjaga mereka supaya dapat menambah modal di masa hadapan. Dan di sini anda mempunyai strategi yang boleh memenuhi tujuan ini dengan baik.

Ia juga berkemungkinan besar bahawa anda akan memperoleh keuntungan dengan sistem anti-martingale. Ia membuktikan keuntungannya apabila kebanyakan dagangan dalam sesi itu menang.

Tidak kira apa strategi yang anda gunakan, anda harus menggunakannya dengan berhati-hati. Bertimbang rasa dan ingat bahawa Olymp Trade menawarkan pelanggannya akaun demo percuma. Ini adalah tempat yang sangat baik untuk mempraktikkan pendekatan baharu. Cuba strategi anti-martingale di sana.

Saya akan gembira mendengar daripada anda. Gunakan bahagian komen yang anda akan dapati lebih jauh di bawah tapak untuk berkongsi pendapat anda tentang sistem pengurusan wang anti-Martingale.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!