Cara Mempercepatkan Pengeluaran Anda di Olymp Trade

Cara Mempercepatkan Pengeluaran Anda di Olymp Trade

Anda telah melakukannya dengan baik dan telah meningkatkan baki anda pada akaun Olymp Trade anda dan kini anda ingin mengambil sedikit wang untuk melakukan sesuatu yang istimewa dengannya. Jadi, bagaimana anda boleh mengeluarkan wang anda daripada akaun dagangan anda?

Berita baik! Mengeluarkan wang anda sebenarnya lebih mudah daripada mendepositkannya. Kami memberikan anda panduan ringkas untuk memandu anda melalui proses pengeluaran daripada akaun anda di Olymp Trade.

Proses deposit dan pengeluaran Olymp Trade telah dipercepatkan dengan ketara sepanjang tahun lepas untuk menampung keperluan pelanggannya yang terus memperoleh pendapatan lebih setiap tahun dan memilih untuk mengambil sebahagian daripada keuntungan mereka secara tetap.

Berikut adalah beberapa perkara yang perlu diketahui sebelum kita mula berjalan melalui langkah-langkah pengeluaran.
  1. Pengeluaran adalah percuma di Olymp Trade. Ya, anda tidak akan dikenakan bayaran atau komisen daripada Olymp Trade kerana mengeluarkan wang ANDA.
  2. TIADA had untuk jumlah yang anda boleh keluarkan daripada akaun anda, tetapi jumlah minimum ialah $10.
  3. Lebih 90% permintaan pengeluaran diproses dalam masa kurang daripada 1 hari perniagaan.
  4. Mempunyai status Pakar dengan Olymp Trade menjamin pengeluaran 1 hari perniagaan.


Memulakan Proses Pengeluaran

Seperti kebanyakan perkara pada platform Olymp Trade, syarikat telah berusaha dengan gigih untuk membuat pengeluaran semudah mungkin untuk pelanggan. Untuk bermula, seseorang hanya perlu mengklik pada butang "Pengeluaran" pada skrin platform utama mereka.
Cara Mempercepatkan Pengeluaran Anda di Olymp Trade
Ini akan membawa pelanggan ke halaman pengeluaran di mana terdapat medan untuk memasukkan jumlah wang yang ingin dikeluarkan oleh pelanggan. Jumlah baki akaun dan baki akaun tersedia kedua-duanya dipaparkan. Perbezaan antara kedua-duanya biasanya menunjukkan kehadiran bonus atau kredit untuk perdagangan bebas risiko.

Setelah pelanggan memasukkan amaun untuk pengeluaran dan mengesahkannya, proses bermula untuk memindahkan dana tersebut terus ke akaun bank, kad bank atau e-dompet yang digunakan untuk mendepositkan dana pada akaun Olymp Trade pelanggan.

Pengeluaran akan diproses dalam 5 hari perniagaan atau kurang. Walaupun biasanya lebih cepat, Olymp Trade menetapkan parameter ini untuk mengambil kira sebarang kelewatan transaksi.

Percepatkan Pengeluaran Anda

Seperti yang kita bincangkan sebelum ini, kebanyakan pengeluaran ini akan diselesaikan hanya dalam 1 hari perniagaan. Walau bagaimanapun, berikut adalah beberapa perkara yang boleh dilakukan oleh peniaga untuk mempercepatkan pengeluaran mereka dengan lebih banyak lagi.

1. Satu-satunya cara terbaik untuk meningkatkan kelajuan pengeluaran anda adalah dengan meningkatkan status pedagang anda kepada Pakar. Pedagang peringkat pakar bukan sahaja mendapat keutamaan atas pengeluaran, yang biasanya hampir serta-merta, Pedagang pakar juga mendapat satu tan manfaat besar yang lain.

Beberapa faedah ini termasuk perundingan dengan penganalisis kewangan peribadi untuk membincangkan strategi dagangan, perdagangan bebas risiko, had dagangan yang lebih tinggi dan banyak lagi.

2. Gunakan e-dompet seperti Skrill atau Neteller untuk membuat deposit (dan pengeluaran seterusnya) ke akaun Olymp Trade anda. E-dompet ini berfungsi secara langsung dengan Olymp Trade untuk menyediakan transaksi yang sangat pantas, yang menghalang wang anda daripada limbo pemindahan.

3. Dapatkan tahap tertinggi "pengesahan" pada akaun anda menggunakan "pengesahan pihak ke-3" daripada Google atau perkhidmatan lain. Mempunyai tahap pengesahan tertinggi bermakna Olymp Trade akan dapat memindahkan dana dengan kurang sekatan masa semasa mereka melalui protokol pengesahan standard.
Cara Mempercepatkan Pengeluaran Anda di Olymp Trade


Soalan Tambahan

Untuk memastikan pedagang melakukan perkara yang terbaik yang dilakukan oleh pedagang — berdagang, Olymp Trade telah mencipta satu set sumber untuk membantu pelanggan dengan soalan mengenai deposit dan pengeluaran. Berikut ialah beberapa cara pelanggan boleh mencari jawapan atau penyelesaian kepada soalan mereka.

1. Bahagian Pengeluaran platform Olymp Trade termasuk Soalan Lazim yang meluas untuk pelanggan. Hampir semua isu dengan pemindahan dana boleh diselesaikan dengan mengikut arahan dalam Soalan Lazim. Dengan berjuta-juta pelanggan dari seluruh dunia dan pengalaman bertahun-tahun, Olymp Trade mungkin telah menangani soalan anda sebelum ini dan selalunya.
Cara Mempercepatkan Pengeluaran Anda di Olymp Trade
2. Sembang Dalam Talian disediakan untuk semua pelanggan Olymp Trade dan profesional sokongan teknikal bersedia untuk menjawab soalan anda dan membantu anda dalam perjalanan. Hanya klik pada butang "Sokongan Sembang" di bahagian bawah skrin anda semasa berada di platform dan seseorang akan bersama anda tidak lama lagi.

3. Hubungi Sokongan Pelanggan menggunakan salah satu kaedah lain yang tersedia untuk pelanggan. Halaman sokongan pelanggan menyediakan kaedah tambahan untuk menghubungi Olymp Trade selain pilihan sembang dalam talian. Peniaga boleh menghantar soalan melalui e-mel menggunakan borang dan meminta untuk dihubungi kembali melalui e-mel atau telefon.

Selain itu, Olymp Trade menyediakan pelbagai nombor telefon yang membolehkan pelanggan menghubungi mereka secara terus melalui telefon.

Jika anda mempunyai soalan dan tidak menemui jawapan dalam Soalan Lazim, kemudian pilih salah satu daripada pilihan lain dan Olymp Trade akan membantu anda. Lagipun, matlamat untuk semua orang adalah untuk memastikan pedagang terus berdagang.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!