Bayaran Ketidakaktifan Akaun Olymp Trade

Bayaran Ketidakaktifan Akaun Olymp Trade
Peraturan operasi bukan perdagangan dan dasar KYC / AML Olymp Trade berhak syarikat untuk mengenakan yuran tidak aktif untuk jangka masa tidak aktif akaun pengguna. Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai keadaan ini dalam Soalan Lazim ini. Peraturan operasi bukan perdagangan dan dasar KYC / AML Olymp Trade berhak syarikat untuk mengenakan yuran tidak aktif untuk jangka masa tidak aktif akaun pengguna. Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai keadaan ini dalam Soalan Lazim ini.


Adakah saya akan dikenakan yuran tidak aktif?

Sekiranya anda pengguna aktif platform kami, akaun anda tidak akan dikenakan bayaran. Bayaran tersebut hanya dikenakan untuk pelanggan yang tidak melakukan perdagangan pada akaun nyata atau menjalankan operasi bukan perdagangan (aktiviti deposit atau pengeluaran) selama 180 hari.


Berapakah jumlah yuran langganan?

Ini $ 10 (sepuluh dolar AS) sebulan atau jumlah yang sama dalam mata wang lain jika mata wang akaun pengguna bukan USD.


Berapa kerapkah yuran langganan dikenakan?

Bayaran langganan dinilai sebulan sekali sekiranya pengguna tetap tidak aktif.


Adakah Akaun Tidak Aktif Akan Mengira Baki Negatif Sekiranya Tidak Ada Dana yang mencukupi?

Sekiranya tidak ada dana di akaun pengguna Tidak Aktif, bayaran ini tidak akan dikenakan.


Tidak ada dana sebenar dalam akaun saya tetapi saya mempunyai bonus deposit di dalamnya. Apa yang akan berlaku dengan bonus saya?

Bonus deposit akan dibatalkan sepenuhnya sekiranya tidak ada dana sebenar dalam akaun pelanggan atau jumlah dana tidak mencukupi untuk membayar yuran bulanan.


Dokumen undang-undang manakah yang menentukan syarat untuk caj yuran langganan?

Paragraf 3.5 Peraturan operasi non-perdagangan dan kebijakan KYC / AML menyatakan sebagai berikut:

"Jika Pelanggan Perusahaan tidak melakukan operasi di Terminal Perdagangan, yang menyebabkan perubahan Baki Akaun Pelanggan selama 6 bulan, Perusahaan berhak mengenakan biaya langganan (komisen) karena memberikan akses ke Terminal Dagangan. Jumlah dan prosedur untuk mengenakan yuran langganan ditentukan oleh Syarikat mengikut budi bicaranya. " (lihat Peraturan).


Adakah saya dikehendaki membayar Yuran sekiranya Saya Hanya Melakukan Satu Transaksi dalam Enam Bulan?

Sehingga tempoh yang ditentukan selama 180 hari telah berlalu sejak transaksi terakhir anda. Akaun anda tidak termasuk dalam peraturan yang ditentukan.


Bagaimana yuran langganan akan dikenakan sekiranya saya mempunyai beberapa akaun?

Sekiranya pelanggan mempunyai beberapa akaun, yang semuanya tidak aktif selama 180 atau lebih hari, hanya satu daripadanya yang akan dikenakan yuran langganan. Bayaran langganan akan ditolak dari baki setiap bulan sehingga sekurang-kurangnya satu perdagangan dibuat pada salah satu akaun sebenar atau satu operasi deposit / pengeluaran bukan perdagangan dijalankan.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!