Apakah Perdagangan Tanpa Risiko? Cara Menggunakannya di Olymp Trade

Apakah Perdagangan Tanpa Risiko? Cara Menggunakannya di Olymp Trade
Pedagang menerima perdagangan bebas risiko sebagai ganjaran untuk perdagangan aktif dan kesetiaan mereka. Dagangan sedemikian membantu pengguna menumpukan perhatian, menyimpan dan menjana wang walaupun mereka tidak memahami apa-apa tentang pasaran kewangan.

Jadi apakah perdagangan bebas risiko? Adakah ia bonus, kod menipu atau hanya dana rizab peniaga? Dalam artikel ini kami akan memberitahu anda tentang keistimewaan paling menarik yang dimiliki oleh pengguna Olymp Trade secara terperinci.


Apakah Perdagangan Tanpa Risiko?

Ini adalah hak pedagang untuk membuat perdagangan dengan jumlah wang tertentu tanpa mempertaruhkan sebarang dana.

Jika ramalan adalah betul pengguna menerima keuntungan yang telah mereka perolehi. Tetapi jika ia salah, jumlah perdagangan bebas risiko dikembalikan ke akaun pedagang.

Berapa Banyak Dana Boleh Dijamin Perdagangan Tanpa Risiko?

Setiap perdagangan bebas risiko mempunyai nilai monetarinya. Ini ialah jumlah wang yang diterima pengguna jika ramalan mereka salah.

Katakan seorang peniaga mengaktifkan perdagangan bebas risiko $50 dan membuka kedudukan $100. Sekiranya gagal, mereka akan mendapat kembali $50. Dan jika ramalan itu betul, mereka akan mendapat pulangan daripada pelaburan $100.


Cara Pertama untuk Mendapatkan Perdagangan Tanpa Risiko.

Perdagangan bebas risiko adalah salah satu keistimewaan status Pakar. Seorang pengguna menerima 5% daripada deposit pertama mereka (bermula pada $2000/€2000/R$5000) sebagai perdagangan bebas risiko dikreditkan ke akaun mereka. Jumlah keseluruhan dibahagikan kepada beberapa perdagangan bebas risiko untuk kemudahan penggunaan.

Cara Kedua untuk Mendapatkan Perdagangan Tanpa Risiko

Cara lain untuk mendapatkannya ialah menggunakan kod promosi. Nantikan peraduan, kejohanan dan kempen lain kami yang diadakan di media sosial dan blog kami. Anda boleh mendapatkan kod promosi anda untuk menerima perdagangan bebas risiko untuk menjawab soalan dan menyelesaikan tugas.

Terdapat juga cara untuk mencampurkan perniagaan dengan keseronokan — jangan lepaskan webinar percuma yang dikendalikan oleh jabatan VIP kami. Sepanjang tempoh kami mengadakan acara sedemikian, peserta webinar menerima lebih daripada $100, 000 dalam perdagangan bebas risiko.

Cara Ketiga untuk Mendapatkan Perdagangan Tanpa Risiko

Berdagang secara aktif, terima mata pengalaman dan bergerak mengikut Cara Pedagang. Anda akan menerima jumlah yang berbeza sebagai perdagangan bebas risiko serta ganjaran lain yang menanti anda di antara tahap.
Apakah Perdagangan Tanpa Risiko? Cara Menggunakannya di Olymp Trade


Berapa Lama Dagangan Tanpa Risiko Tamat Tempoh?

Peniaga sangat bimbang tentang tempoh masa apabila mereka boleh menggunakan perdagangan bebas risiko. Bolehkah ia tamat tempoh? Berikut adalah berita baik untuk mereka: perdagangan sedemikian tidak akan tamat tempoh. Anda boleh mengambil peluang anda bila-bila masa anda mahu.

Bagaimana untuk Menggunakan Perdagangan Tanpa Risiko di Olymp Trade?

Langkah 1. Klik pada ikon perisai. Kemudian pilih "Aktifkan", memilih jumlah dagangan yang anda perlukan. Anda boleh melakukan perkara yang sama menggunakan versi mudah alih platform.
Apakah Perdagangan Tanpa Risiko? Cara Menggunakannya di Olymp Trade
Apakah Perdagangan Tanpa Risiko? Cara Menggunakannya di Olymp Trade

Langkah 2. Jika semuanya ok, ikon perisai akan muncul pada butang yang digunakan untuk memilih arah perdagangan, dan anda akan melihat nilai perdagangan bebas risiko dalam medan input jumlah perdagangan.

Langkah 3. Buat perdagangan. Sila ambil perhatian bahawa anda boleh menyahaktifkan perdagangan bebas risiko hanya sebelum membuka kedudukan.

Cara Terbaik untuk Menggunakan Perdagangan Tanpa Risiko di Olymp Trade

Pedagang yang berpengalaman mengatakan bahawa perdagangan bebas risiko ialah dana rizab anda, yang anda hanya perlu gunakan dalam kes luar biasa.

Walau bagaimanapun, salah satu contoh yang paling terkenal dalam menggunakan dagangan ini dengan bijak ialah mengaktifkannya sebagai satu lagi "langkah" sistem pampasan kerugian.

Analisis kes berikut. Katakan seorang peniaga mempunyai perdagangan bebas risiko $50. Berikut ialah cara ia boleh digunakan:
  • sebagai langkah ke-4 sistem pampasan kerugian, jika pedagang bermula dengan $ 3 ($ 3, $ 7, $ 18, $ 46)
  • sebagai langkah ke-3, jika pedagang bermula dengan $ 7 ($ 7, $ 17, $ 43)
  • juga sebagai langkah ke-3, jika langkah pertama mereka ialah $ 8 ($ 8, $ 20, $ 50)
Perdagangan bebas risiko adalah lebih daripada sekadar mekanisme pampasan. Menggunakannya pada saat kritikal, anda boleh mengurangkan risiko kehilangan dana anda kepada sifar. Bukankah itu yang diperlukan oleh peniaga sebenar?

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!